DF Wu Shu


 

Hej Verden – Det er mig DF Wu Shu igen. Gæt hvad der skete – jeg fik familie !!! Mig og min mor Hope ! er ikke alene længere – jeg har nu 3 små søstre og 1 lille bror. Faktisk de er mine fætre. Min tante Cika havde 9 babyer 4 dage siden, og 4 af dem bor nu med mig og min mor , fordi min Hanne-mor siger , at det er godt for mig ikke at være den eneste hvalp !!!! Hmmmm – jeg ved nu ikke hvad jeg tænke om dem lige i starten, men nu tror jeg, de er OK – hvis de ikke spiser for meget … Jeg var nødt til at fortælle dem om de regler – de bedste mælkekitler er mine, og jeg ønsker ikke at blive forstyrret , mens jeg spiser. Min Hanne-mor siger , at når vi alle er lidt ældre vi kan lege sammen … Hvad er lege? En anden form for arbejde? Oh my god , det er hårdt at være en arbejdshund …

Post navigation